Onze boerderij

Boerderij "Zevenbergen" en al onze accommodaties zijn gelegen in polder Eierland. Eierland is het noordelijkste deel van Texel en is een oase van rust en ruimte. Dit deel van Texel betekent lekker uitwaaien en struinen door een gevarieerd landschap met oeroude duinen, avontuurlijke kreken en een tal van bijzondere planten en dieren. Eierland is een ideale plek om te wandelen en/of te fietsen in elk seizoen.

Boerderij zevenbergen ligt ongeveer op 5 km vanaf De Cocksdorp, het meest noordelijke dorpje van Texel. Zevenbergen is al jarenlang een akkerbouw bedrijf op Texel, later kwamen ook de camping en de bungalow bij het bedrijf. In het voorjaar staan de velden rondom de boerderij prachtig in bloei. Ook vanaf de minicamping en bungalow zorgt dit voor een mooi en vrolijk beeld.

Even voorstellen

Wij zijn Marcel en Sandy Smit en samen runnen wij “Zevenbergen” aan de Postweg in Polder Eierland. Marcel is hier op “zevenbergen” opgegroeid en heeft het bedrijf van zijn ouders overgenomen. Op de uitgestrekte akkers teelt hij verschillende soorten tulpen, krokussen, narcissen, suikerbieten en graan.

Samen hebben we drie kinderen: Melanie, Wesley en Mike. Gezin, bedrijf, camping en bungalow zijn voor ons een ideale combinatie.

Contact met gasten

Op het beschutte veld achter het landbouwbedrijf kunnen kinderen op onze camping ravotten en komen de ouders tot rust. Vanaf de campingplaats kunnen de gasten heerlijk genieten van de parachutisten die uit de lucht komen vallen.

Contact met gasten vinden wij erg belangrijk. Sommige mensen vertellen soms hun hele sociale leven, op de camping raak je gauw in gesprek en dat is ook fijn om contact met de gasten te hebben. Dat praatjes op prijs gesteld worden blijkt wel uit het gastenboek. Gezellig en prima verzorgd, zo valt te lezen. Vele complimenten over het blinkend en schone sanitair. Dat is ons visitekaartje.

Af en toe organiseren we wat leuks, we hebben geen entertainment. Spontaan is leuker en dan verwacht niemand het. We hebben al eens (WK) barbecues gehouden en een voetbaltoernooi met vaders als scheidsrechters. Vaak verzinnen onze kinderen iets en spelen ze met de andere kinderen, of die nou Nederlands of Duits spreken, het maakt niks uit.

Speelplezier

In het midden van het kampeerveld is een grote zandbak met speeltoestel. Vanaf je tent kun je makkelijk toezicht houden. Het is bekend: als de kinderen het naar hun zin hebben, hebben de ouders ook vakantie. Ook de kinderen van de bungalow vermaken zich hier prima en maken snel vriendjes. Kortom uren speelplezier.

In oktober 2015 zijn we begonnen met de bouw van onze bungalow. Een nieuwe uitdaging voor ons en ook een mooie toevoeging aan ons bedrijf. Op 29 april 2016 ontvingen wij de eerste gasten in de bungalow. Het is een mooie, ruime bungalow die van alle luxe voorzien is voor een fijn verblijf op Zevenbergen en op Texel natuurlijk.

We zijn ontzettend trots op het eindresultaat en zijn blij al zoveel enthousiaste gasten te hebben mogen ontvangen. We hopen zowel op de camping als in de bungalow nog vele gasten te mogen verwelkomen voor een fijn verblijf op “Zevenbergen”

Groetjes Marcel & Sandy